Hosting & Back ups 2017-03-14T21:34:34+02:00

Hosting

Nu het domein is vastgelegd zal de website gehost moeten worden.  De servers die BladeWebsites huurt staan in grote datacentrums in Amsterdam. Binnen de hosting valt ook het dataverkeer wat uw website met zich mee neemt.

Lees meer over hosting en dataverkeer..

U zult begrijpen dat elke bezoeker voor een belasting zorgt van de servers waarop uw site draait.

Onder hosting wordt ook het dataverkeer wat naar uw website komt meegenomen. Dataverkeer kunt u zien als —

Verder is het bij hosting van een CMS systeem zo dat er een database aangemaakt zal moeten worden. Dit doen wij voor u en wij maken van deze database ook een back-up in het geval er iets fout mocht gaan.

Back ups

Naast de hosting is het belangrijk om back-ups van zowel uw website en database in te stellen. Deze back-ups worden zo ingesteld dat er elke dag over een langere periode back-ups worden gedraaid. Op deze manier zorgt BladeWebsites ervoor dat wanneer er iets fout gaat of u een verkeerde wijziging gedaan hebt het altijd hersteld kan worden.

Elke back-up heeft ruimte nodig op de server en dit neemt dus kosten met zich mee. Naast de back ups van de database en uw website is het mogelijk om back ups van uw mail te laten maken. Hier gebruikt BladeWebsites Google Vault voor.

Google Mail Zakelijk (Google Vault)

Google Vault is een uitbreiding van het Google for Work. Hiermee kunt u onder andere uw emails back-uppen en hoeft u zich nooit zorgen te maken over bijvoorbeeld de juridische bewaarplicht (indien u bijvoorbeeld veel offertes verstuurd).

Naast het exporteren en offline kunnen bewaren van uw emails biedt Google Vault meer voordelen zoals het genereren van rapporten, specifieke emails exporteren, etc.