Hoe het werkt 2017-03-14T21:34:33+02:00

Intake

Een van onze medewerkers zal met u contact opnemen voor een intake gesprek. Het intake gesprek kan telefonisch zijn maar wij komen ook graag persoonlijk langs. Tijdens het gepsrek bepalen wij wat uw wensen zijn en kijken we naar de mogelijkheden.

Opstarten

Hosting wordt geconfigureerd en de development omgeving wordt ingericht. We gaan de pagina en menu indeling bepalen. Hierna gaan wij aan de slag met het inrichten van de pagina’s en deze worden gevuld met demo content.

Content

De content wordt door de klant zelf aangeleverd en deze wordt door ons op de juiste plek geplaatst. Demo teksten en afbeeldingen zullen worden vervangen door de aangeleverde teksten en fotos.

Maatwerk

Aan de hand van de aangeleverde content beginnen we met het stijlen van de website naar wens van de klant, hierbij houden we rekening met de huisstijl en verdere wensen.

Terugkoppeling

Tijdens de terugkoppeling vragen we de klant om feedback. Deze feedback gaan wij gebruiken om de website te verbeteren. In totaal vinden er 2 of meerdere feedback momenten plaats.